Wij leveren en plaatsen dak- en gevelpanelen en profielplaten

Gevel en dak beplating worden voor uitlopende toepassingen gebruikt. Of het nu is voor de nieuwbouw van kantoren of renovatie van een stallencomplex, dak en gevelplaten of sandwichpanelen zijn een duurzame en relatief voordelige oplossing. De voordelen van dak en wandbeplating zijn de flexibiliteit want ze zijn leverbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen en kleuren.

Kijk bij producten voor meer specifieke informatie over de diverse soorten beplating.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen maar het leveren van standaardproduct. Op basis van uw eisen en wensen, en op het gebied van onder meer brandwerendheid en isolatie, geluid brengen wij advies op maat uit. Ook kunnen wij U ondersteunen bij het tekenen en berekenen van de juiste opbouw. Hebt U schade aan uw dak of gevelbeplating, ook dan kunnen we U van dienst zijn.

Voor meer informatie vraag dan advies of vrijblijvend een offerte aan.

Voor de nieuwbouw van kantoren, bedrijfshallen zelfs woningen zijn dak en wand panelen zeer geschikt

Vrijwel iedereen kent gevel- en dakpanelen van industriƫle bedrijfshallen. Het is namelijk een duurzame en relatief voordelige oplossing met veel verschillende mogelijkheden.

Tegenwoordig worden gevel- en dakpanelen ook steeds vaker toegepast bij de nieuwbouw van kantoren en woningen. Door de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten zijn de architectonische mogelijkheden steeds verder uitgebreid. Daardoor worden panelen in de vele verschijningsvormen door steeds meer architecten toegepast.

Renovatie van de gevel of het dak van uw pand is een voordelige en duurzame oplossing

Met gevelpanelen kunt u de uitstraling van uw pand op eenvoudige wijze moderniseren, tegen een fractie van de kosten van nieuwbouw. Dankzij de vele mogelijkheden in uitvoering en kleurstelling kunt u zich positief onderscheiden van uw directe omgeving en uw concurrentie.

Ook renovatie van uw dak behoort tot de mogelijkheden, zoals van stallen en bedrijfshallen. Zit er asbest op uw dak? Dankzij onze samenwerking met een gerenommeerde partner kunnen wij de veilige verwijdering van de asbest voor u verzorgen, waarna wij uw pand vakkundig voorzien van een nieuw, duurzaam dak.

Van tekening tot afbouw: wij nemen u alle zorgen uit handen en coƶrdineren het complete project

Van de tekening van de architect tot afbouw, wij nemen u alle zorgen uit de hand door alle onderdelen van grondwerk tot afwerking aan te bieden waardoor afstemmen van de diverse onderdelen op elkaar in de bouw bij ons ligt.

Dankzij de ruime ervaring van onze medewerkers kunt u vertrouwen op een deskundige begeleiding van het gehele proces, van de bouwtekening tot en met de oplevering.

Al tijdens de voorbereidende fase adviseren we u over de noodzakelijke bouwkundige voorzieningen. Natuurlijk kunt u altijd mee beslissen in kleuren en materialen en eventuele andere zaken. Kortom, JP Gevel Dak Bouw biedt u een totaaloplossing.

Nieuws

Actueel in de bouw

Nieuwe wandbeplating voor Kaupmanshof te Panningen

Bekijken »
Sluiten
Route