Machinefabriek te Horst

Grote delen horizontaal, en boven poorten verticaal gemonteerd wat een speels beeld geeft aan de gevels. Dak voorzien van stalen dakplaten met hierover dakisolatie en dakbedekking. Ook in het kantoor nog de golfplaat verwerkt.

Woonhuis te Venlo

Zoals U ziet wordt hier gevelbeplating toegepast bij een woning. Met de composiet beplating van 4 mm is een mooi effect te maken in een gevelvlak van een woning,  maar ook bij de boei van deze woning is deze composiet beplating toegepast.

Bedrijfspand te Panningen

Hierbij toegepast een binnendoos als achterconstructie, met daarin een isolatie en omega’s ertegen bevestigd. Daartegen weer een horizontale golfplaat, wat een mooi effect geeft in de gevels.

Bedrijfspand te Horst

Deze grote opslag hal heeft een mooi effect door gebruik te maken van donkere damwandplaat boven en een lichtere kleur wandplaat onderaan te gebruiken. Beide type wandplaat 35/1035. Ook hier weer een opbouw met een binnendoos als achter constructie met hierin isolatie en hiertegen de damwandplaat, verticaal gemonteerd. De entree gemaakt van aluminium composiet plaat.

Nieuws

Actueel in de bouw

Nieuwe wandbeplating voor Kaupmanshof te Panningen

Bekijken »
Sluiten
Route